14
februari
2018

Alzheimer café: Betere communicatie door meer inzicht en begrip

Woensdag 21 februari is weer het Alzheimer Café Overbetuwe: de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie.

Door dementie verandert langzaam de communicatie, het spreken en het begrijpen. 

Categories: Wat is er te doen binnenkort?

09
februari
2018

Oproep: mantelzorg geven, wat doet dat met je?

Ervaringen gezocht voor online onderzoek.

Mantelzorg, wat doet dat met je? De Radboud Universiteit zet zich in voor betere steun en meer geluk voor mantelzorgers. Wilt u ook meehelpen én uzelf naderhand beter voelen? Uw verhaal telt! 

31
januari
2018

Gespreksgroep Dementie voor Mantelzorgers

Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe gaat in februari 2018 weer starten met een nieuwe gespreksgroep dementie. Deze is bedoeld voor mantelzorgers waarvan de naaste met dementie nog thuis woont

10
januari
2018

In gesprek met mensen met dementie.

Woensdag 17 januari is er weer het Alzheimer café Overbetuwe, de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden.

09
januari
2018

Het bestuur van het Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe zoekt een vrijwillig Secretaris

We zoeken iemand die secretariaats- en andere organisatietaken wil uitvoeren, iemand met goede contactuele eigenschappen, die kan werken met de computer, archiveren en flexibel is. Gemiddeld vraagt dat 1 of 2 dagdelen per week. Over het takenpakket wordt

[12 3  >>