20
maart
2018

Dementiemonitor Mantelzorg 2018

Onderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie

Tweejaarlijks onderzoek.
Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met u gaat. En wat uw ervaringen zijn met de professionele zorg. Zo kunnen wij uw belangen behartigen bij beleidsmakers in en rond de zorg. Daarom houdt Alzheimer Nederland samen met het NIVEL (Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg) iedere twee jaar een landelijk onderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie: de Dementiemonitor Mantelzorg

De zorg verbeteren.
 Net als in 2016 delen wij de uitkomsten van de Dementiemonitor Mantelzorg met het ministerie van VWS, zorgaanbieders en -verzekeraars en gemeenten. Ook Tweede Kamerleden maken er gebruik van. Zo be├»nvloeden we beslissingen met als doel om de zorg te verbeteren. De resultaten van het laatste onderzoek uit 2016 kunt hier vinden: https://www.alzheimer-nederland.nl/dementiemonitor.

 Voor wie?
De vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg kan worden ingevuld door iedereen die de zorg heeft voor een naaste met dementie. Het maakt daarbij niet uit of uw naaste thuis woont of in een zorginstelling. Helpt u mee?

Help ons uw belangen te behartigen en vul de Dementiemonitor Mantelzorg nu in!

Ga naar www.dementiemonitor.nl en klik op de groene knop.

U gaat dan naar de online vragenlijst. Geen internet? Vraag een schriftelijke vragenlijst aan bij Alzheimer Nederland, (033) 303 25 02 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Met vriendelijke groet,

 Julie Meerveld Manager

Belangenbehartiging en regionale hulp Alzheimer Nederland